06-53749686 mail@gabycc.nl
Over gaby

Gaby is een vakvrouw die theorieën heeft gekoppeld aan eigen ervaring: Walk your talk!. Ze weet hoofd, hart en ziel met elkaar te verbinden.

01. hoofd

Wist je dat…
ons brein het verschil niet kent tussen fantasie en werkelijkheid. Waar fantaseer jij over: zorgen of mogelijkheden? Dat Einstein al zei dat fantasie belangrijker is dan kennis!

 02. hart

Wist je dat…
ons
hart niet alleen een pomp is die ons bloed door het lichaam pompt, maar ook neuronen heeft en kan denken en spreken? Zijn we misschien  verleerd om te luisteren naar ons hart en te spreken vanuit ons hart?

03. ziel

Wist je dat…..
zielen rondlopen die elkaar herkennen? Er in elke type religie wordt gesproken over de zielDat de ziel [ook de ziel van een bedrijf] de diepere betekenis laat zien? Dat ‘zielsgelukkig zijn’ voor iedereen haalbaar is.

al meer dan 35 jaar succesvol

Vakvrouw met een warm hart

Gaby is een zeer ervaren ondernemer in leiderschapsprogramma’s: Ze is een senior trainer, mastercoach en sinds januari 2024 ook gecertificeerd vertrouwenspersoon. Ze is jouw sparring-partner, jouw spiegel en ze helpt jou ook succesvol te zijn en altijd jezelf te blijven.  Alles wat zij jou leert, heeft ze aan de lijfe ervaren!

Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap en Customer Service. En meer dan 25 jaar ervaring als trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Gaby’s aanpak kenmerkt zich door haar persoonlijke touch: diepgang en ook luchtig en resultaat telt! Ze maakt programma’s op maat: op basis van jouw behoefte stelt zij samen met jou ( en je team)  een effectief programma samen!

 

Gaby van Eck

reviews

Waar klanten enthousiast over zijn

Gedreven vanuit passie

In de rol als coach is Gaby resultaatgericht, doortastend, bovennatuurlijk, maar tevens down to earth. Gedreven vanuit passie, met een zeer warm hart. Gaby is een bijzonder persoon! Die echt het verschil kan maken waar je naar op zoek bent.

Directeur Sales support  KPN

Vakvrouw

 Gaby is een vakvrouw die inhoud koppelt aan een groot empathisch vermogen. Ze voelt aan wat er speelt en speelt daar heel direct op in. Ook is zij sterk in het kweken van een veilige sfeer waardoor je als vanzelf wordt uitgenodigd om de diepte in te gaan, waardoor je grote stappen kunt maken. Alles vindt plaats in een prettige sfeer, en wat je leert neem je blijvend mee de buitenwereld in, juist omdat kwesties op een zeer fundamenteel niveau worden aangepakt.

Journalist

Zeer prettige samenwerking

Gaby heeft heel goede resultaten voor mij/ons bereikt, en stond altijd voor ons klaar als coach en adviseur. Zij is een expert in haar vakgebied en zeer integer. De samenwerking was zeer prettig, Ik heb veel geleerd en gebruik het nog dagelijks bij management werkzaamheden.

Directeur Goede doelen branche

Positief coachingstraject 

Ik heb het coachingstraject als prettig en -in positieve zin- confronterend ervaren. Elke sessie liet me meer groeien en gaf me meer vertrouwen. . De afwisseling van methodieken en theorieën heb ik als prettig ervaren en lieten zien dat Gaby geen “kunstje” doet maar echt kijkt naar de vraag achter de vraag. Deze coaching brengt me niet alleen op zakelijk maar zeker ook op persoonlijk vlak verder!    

DT lid

Gaby’s achtergrond, ervaring en kennis 

Master practitioner NLP

Het reframen/herkaderen van belemmerende overtuigingen  zodat de weg vrij wordt gemaakt om doelen te bereiken en verlangens te vervullen. De nieuwe succesvolle ervaring verandert daarmee direct de stemming en gedrag .

Mentale Intuïtieve reset

MIR staat voor Mentale Intuïtieve Reset. Een reset op het gebied van fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.  MIR is een zeer effectieve methode die na afloop ook zelfstandig kan worden uitgevoerd!

Focussing

Met behulp van Focussing leer je aandacht te geven aan gevoelens op een manier die ontspanning, inzicht en ruimte geeft. Je krijgt inzicht in wat er werkelijk leeft aan emoties, verlangens en mogelijkheden en energievreters.

METAPROGRAMMA'S

Je krijgt inzicht in je programmering: wat zeg je tegen je zelf en op welke manier ga je te werk? Welke programmering is effectief en welke programmering werkt niet meer voor je? We draaien aan de knoppen om je weer volledig effectief te kunnen laten zijn.

WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT

 We achterhalen jouw werkelijke verlangen. Hart en brein zullen moeten samenwerken en met behulp van bepaalde oefeningen gaat dit voor magie zorgen. Je leert te spreken met het universum en je verlangen wordt werkelijkheid.

Heart Math

Meten is weten! Met de ‘Heartmath methode’ meten we jouw hart coherentie. Als jouw brein en hart        ‘in lijn’ zijn met elkaar, is je stress level laag. Door middel van specifieke oefeningen kun je jouw stress level snel omlaag krijgen. 

Waarmee kan ik je helpen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.