06-53749686 mail@gabycc.nl

Waar ligt jouw grens? Het vergt moed om je grenzen aan te geven, maar het is een belangrijk aspect van ZELFRESPECT. Hoe kom jij voor jezelf op? In hoeverre bepaal jij jouw voorwaarden voor geluk? Onder welke condities werkt deze relatie optimaal voor jou?

Als je voorbij gaat aan je grenzen kan dit zich uiten in boosheid, frustratie, verdriet of onderbuikgevoelens. Als je beter weet wat je wenst, wat je echt wilt kun je ook bedenken wat je niet toelaat in jouw energie. Pas wanneer je dit weet, kun je aangeven waar jouw grens ligt.

Geef de liefde voor jezelf niet op ten behoeve van een ander! Dat zal de ene keer misschien beter werken dan de andere keer. Dus wees mild voor jezelf. Dit proces vergt tijd, geduld en compassie. Weet dat jouw zoektocht hierin ook anderen zal inspireren om grenzen te stellen voor zichzelf. Vanuit de ruimte die ontstaat, ben je in staat om jouw eigen leven te managen en jouw terrein te bewaken en dat geeft rust!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.